Submergeix-te a la
diversitat de la Costa Brava

No existeix una sola Costa Brava

Organitzem el teu viatge segons les teves preferències

La tripulació del Restless Spirit està a la teva disposició per adaptar-seals teus gustos siguin esportius, culturals, gastronòmics, lúdics,…

Cultural

Endinseu-vos en una experiència cultural única. Diferents civilitzacions han passat per les nostres terres deixant una història i uns paisatges molt rics i diferents. Un patrimoni històric fascinant construït sobre arrels profundes de segles de tradició, art i cultura, converteixen la Costa Brava en tot un món ple d’encant i obres de gran riquesa artística marcades pel període romànic.

Esportiva

La Costa Brava ofereix una àmplia oferta d’activitats esportives i d’aventures gràcies a les seves infraestructures i paratges naturals. La bellesa del litoral mediterrani es fa evident amb la pràctica d’esports com el cicloturisme, o bé contemplant-lo des dels aires a vista d’ocell amb la pràctica del paracaigudisme. O potser millor convertir tots aquests paisatges en un món molt més atractiu des del mar amb la pràctica del busseig o el caiac.

Entorn i naturalesa

Naturalesa en estat pur. La Costa Brava compta amb una gran diversitat d’espais naturals de gran bellesa i contrast: alta muntanya, cales i platges, boscos frondosos, volcans, rius i llacs. Un enclavament del Mediterrani ple de paisatges i racons que provoquen sensacions difícils d’oblidar. Autèntics paradisos amagats entre penya-segats, indrets singulars que s’enfilen entre mar i muntanya, molts d’ells només accessibles en vaixell.

Gastronomica

Assaboriu l’exquisida recepta que ofereix la gastronomia de les nostres terres exposades a les aigües del Mediterrani. La combinació d’ingredients de mar i muntanya amb productes autòctons i vins de denominació d’origen esdevenen l’essència ideal per transmetre tradició històrica i creativitat gastronòmica.

Rutes proposades

Racons recomenats de la Costa Brava

Mapa

Respireu profundament i gaudiu d’aquesta joia natural que és la Costa Brava i del seu clima suau durant totes les estacions de l’any.